Cautare

413 de rezultate pentru "clanul olga arestat" (7.16 secunde)
Scripcaru este al doilea primar al PDL dintr-un mare municipiu intrat in atentia procurorilor anticoruptie, dupa ce, in urma cu nici doua saptamani, edilul Clujului, Sorin Apostu a provocat stupoate dupa ce a fost arestat pentru fapte de coruptie foarte grave.
Sa fi iesit dizidentul, Iliescu sau altul mai curajos ca el pe care-l admiri tu, cu pieptul gol in fata Militiei si Securitatii ca sa fie arestat, sa dispara ?
In 2010, in acest dosar, Dan Diaconescu a fost arestat preventiv pentru 2 zile. OTV, cercetata pentru spalare de bani si evaziune fiscala Dan Diaconescu mai este cercetat si pentru evaziune si spalare de bani.
Dupa ce patronul firmei Romstrade a fost acuzat de fraudarea fondurilor, fiind arestat, lucrarile la lotul 1 au fost sistate in noiembrie 2012.
Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Fotbalistul a fost arestat joi seara de politia engleza. Conform presei britanice, atacantul englez a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere din Cheshire, la doar cativa kilometri distanta de casa.
Arestat preventiv pe 8 februarie, Marius Relu Balan a stat dupa gratii pana pe 30 aprilie. El a fost condamnat dupa sapte termene, instanta obligandu-l si la plata cheltuielilor judiciare in suma de 6.000 de lei.
Trecand peste logica din spatele gestului, pentru un astfel de comportament a fost urmarit de FBI si ulterior arestat, Karen Gary Kazaryan.
Trecand peste logica din spatele gestului, pentru un astfel de comportament a fost urmarit de FBI si ulterior arestat, Karen Gary Kazaryan.
Dupa inca 17 ani, acum fix 10, eram arestat la bulgari. E o decada de la momentul care mi-a rasturnat lumea pe dos.
Doamna Udrea are echipa de comunicare, domnul Traian Basescu are si el - a nu se intelege cumva ca e arestat!, la fel, proaspat intratul in club, negociatorul de majoritati parlamentare Marian Vanghelie.
Politia a arestat 3 barbati aflati aproape de locul incidentului, fiind insa eliberati dupa ce s-a descoperit ca nu aveau nicio legatura cu ce s-a intamplat.
Acum cativa ani, un barbat de 31 de ani a fost arestat de politistii din California. Motivul: omul, un hacker, spiona o tanara prin intermediul camerei web a laptopului acestuia.
Politistii au ascultat depozitia actorului si au decis ca acesta a actionat in legitima aparare si a decis sa nu il acuze pe Hackman de agresiune. Bruce Becker nu a fost ranit, iar actorul a fost liber sa paraseasca restaurantul fara sa fie arestat.
"Tata a fost arestat in 1947, condamnat, 7 ani, canal si asa mai departe. Cand a iesit din inchisoare a semnat ca devine informator.
A fost arestat, condamnat la moarte, apoi gratiat, pedeapsa comutandu-i-se la 4 ani de deportare intr-un lagar din Siberia. Va scrie "Amintiri din casa mortilor" si toata viata va ramane consecvent ideii ca a pacatuit, fiind condamnat pe drept.
Paine a fost arestat in Paris si incarcerat in decembrie 1793; a fost eliberat in 1794. A devenit faimos in urma publicarii cartii sale "The Age of Reason" ("Epoca ratiunii") (1793-1794), in care a aparat deismul si a criticat unele doctrine crestine.
1873) • 1947 - Pe Aeroportul Tamadau, la 46 km de Bucuresti, este arestat, sub acuzatia de tentativa de "fuga intr-o tara straina", un grup de 10 conducatori ai PNT, in frunte cu Ion Mihalache, vicepresedinte, Nicolae Penescu, secretar general, si Nicolae Carandino, director al ziarului "Dreptatea" • 1967 - A incetat din viata poetul, pamfletarul si ziaristul Tudor Arghezi ("Cuvinte potrivite", "Icoane de lemn", "Cimitirul Buna-Vestire", "Bilete de papagal") (n.
GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU (Continuare) La mijlocul anilor '80 Gheorghe Florescu este arestat in lotul "cafea" si are nefericita ocazie de a face cunostinta cu puscaria de drept comun din perioada tarzie a dictaturii.
In aprilie 1985 e arestat si condamnat la 11 ani de inchisoare. Eliberat conditionat in 1988, se angajeaza din nou in comert.
google-analytics.com